Ammatillinen tukihenkilö

Tukemista luotettavan aikuisen avulla.

Cairos Coaching tarjoaa ammatillista tukihenkilöpalvelua sosiaalihuollon sekä lastensuojelun avohuollon ja jälkihuollon tukitoimena Tampereen seudulla. 

Ammatillinen tukihenkilötyö on lapsen ja nuoren, sekä heidän vanhempien kasvatustehtävän tukemista luotettavan aikuisen avulla.

Cairos Coaching työskentelee ratkaisukeskeisellä ja valmentavalla työotteella, tavoitteellisesti, vahvuuksia tunnistaen ja mahdollisuuksia kirkastaen, 20-vuoden kokemuksella lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelystä.

Tavoitteet määritellään yhdessä lapsen, nuoren ja perheen kanssa. Voimme etsiä mieleistä harrastusta, harjoitella sosiaalisia taitoja, etsiä keinoja arjen haasteisiin, kotiin, kouluun tai vapaa-ajalle.

Cairos Coaching ammatillisella tukihenkilöllä on vahva koulutus ja kokemus lasten ja nuorten parissa työskentelystä, sekä Nuorten psyykkisen valmentajan ja ratkaisukeskeisen neuropsykiatrisen valmentajan ja opinto-ohjaajan pätevyys.

Ammatillinen tukihenkilötyö on lapsen/nuoren kohtaamista aidosti ja läsnäolevasti. Tukihenkilötyössä tuetaan lapsen/nuoren ikätasoisen itsetunnon vahvistumista, omien vahvuuksien ja voimavarojen tunnistamista ja vahvistamista. Työssä kartoitetaan mahdollisuuksia ja vahvistetaan hyvän elämän taitoja. Tukihenkilötyö voi ennaltaehkäistä raskaampien tukitoimien, esimerkiksi laitossijoituksen tarpeen.

Muutos alkaa yhdestä askeleesta.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Scroll to Top